Programe

Home / Programe

Programe

Copii și adolescenți

Părinți

Cadre didactice

Copii și adolescenți

Formare și dezvoltare personală “Liderii de mâine”

Sesiuni în cadrul orelor de dirigenție, workshopuri și proiecte pentru elevi, în care aceștia au posibilitatea să se cunoască mai bine pe ei înșiși și pe cei din jur, inclusiv cu cei de culturi, religii, etnii diferite, să-și dezvolte capacitatea de a-și exprima și argumenta opiniile, de a vorbi în public,   și de a relaționa cu deschidere, respect și empatie.

Metodele participative folosite, bazate pe stimularea gândirii critice, comunicare orizontală, aplicabilitatea și flexibilitatea programelor, le oferă acestora eficiență .

Încurajăm copiii si tinerii sa devina responsabili social, agenți activi ai schimbărilor pozitive pe care vor să le vadă în clasă, școală sau comunitatea lor.

Părinți

Cafeneaua părinților

Un loc de întâlnire al părinţilor dornici să găsească răspunsuri legate de educarea copilul, comunicarea eficientă  și conectarea emoțională de calitate cu acesta, să împărtăşească din experienţele trăite în relaţia cu propriul copil și să reflecteze la modalitățile prin care îi poate oferi spațiu optim de exprimare și de dezvoltare armonioasă fizică, emoțională, cognitivă și spirituală.

Cadre didactice

Formare, dezvoltare personală și mentoring pentru cadrele didactice “EduLand”

Oferim formare continuă pentru cadrele didactice și mentoring în vederea implementării noii abordări pedagogice și metodelor inovative promovate în cadrul cursurilor. Cursurile oferite sunt interactive, au aplicabilitate imediată, fiind bazate pe nevoile reale de formare ale cadrelor didactice.  Comunitatea noastră de practică este formată din dascăli cu chemare pentru meseria lor, care au ca obiectiv oferirea unei educații de calitate și a unor modele etice elevilor, care înțeleg responsabilitatea uriașă a educatorului de păstra curiozitatea vie, de a forma caractere și a da aripi.

Indiferent dacă sunteți un profesor, un părinte sau o persoană interesată de educația de calitate, sunteți o parte esențială a comunității noastre și ne-ar plăcea să vă cunoaștem mai bine .