Despre noi

Home / Despre noi

Education For Change

Misiune

Suntem dedicați creșterii calității vieții comunității, prin implementarea unor programe educaționale de calitate, inovative și de impact, bazate atât pe nevoile reale ale elevilor, profesorilor și părinților, cât și pe experiența vastă în practică a echipei de formatori.

Viziune

O lume în care toți copiii vor avea drepturi și oportunități egale de a-și optimiza potențialul, în care toți vor fi priviți cu aceeași iubire, grijă și compasiune, cu aceeași încredere în devenirea lor. O lume în care fiecare copil crește conștient de abilitățile lui și de interconectarea cu ceilalți, cu o curiozitate nealterată de a învăța, cu apreciere pentru diversitatea dintre noi și sensibilitate față de cei aflați în nevoie.

Echipa

Laura Molnar

Psiholog & Trainer

De 20 de ani lucrează cu și pentru copii, ca psiholog și coordonator de programe educaționale. După obținerea, în 2010 a certificatului de trainer “Learning to Live Together”, acordat de Fundatia Arigatou International și The University of Edinburgh, a facilitat numeroase workshopuri LTLT in Europa și Asia, cu dorința de a inspira specialiștii care lucrează cu copiii și de a asigura astfel, cât mai multor copii, accesul la o educație de calitate. Un proverb african spune “Dacă vrei să ajungi repede mergi singur, dacă vrei să ajungi departe, mergi împreună cu alții”. Îi place să se ghideze în munca ei după aceasta credința, pentru că și-a propus ca proiectele inițiate să facă o diferență reală în modul în care înțelegem educarea copiilor. Laura îmbină munca în asociație cu poziția de coordonator Global Network of Religions for Children – Arigatou International pentru Estul Europei și Ţările Balcanice.

Andreea Vasile

Psiholog & Trainer

De 15 ani lucrează în domeniul psihologiei educației, alături de profesori, copii și  părinți, promovând valorile necesare unei relaționări pozitive și creării unui context sigur pentru învățare. A organizat grupuri si ateliere de dezvoltare pentru copii, adolescenți și tineri, workshopuri pentru cadrele didactice și lectorate pe diverse tematici de interes pentru părinți. Se ghidează în munca ei pe schimbarea modului în care ne privim pe noi înșine și pe ceilalți, pe accentuarea pozitivului din oameni și pe identificarea resurselor personale necesare pentru a produce schimbarea.  „Cine vrea să miște lumea trebuie mai întâi să se miște el însuși.” – Socrate. Andreea este psiholog cu drept de libera practică în specialităţile consiliere psihologică experienţială individuală şi de grup şi  în psihologie educaţională, consiliere şcolară şi vocaţională şi  formator.